February 2023

Top 5 supe inedite pe care să le încerci în sezonul rece

Un bol cald cu supă îți va trezi mereu amintiri din copilărie. Pe lângă faptul că este un fel de mâncare reconfortant, rețetele de supă sunt extrem de versatile și pot aduce laolaltă o multitudine de ingrediente nutritive. E momentul să pregătești bolurile și să te lași inspirat de propunerile surprinzătoare care te așteaptă în rândurile ce urmează!

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Supă de leguminoase

O supă reconfortantă de leguminoase, nutritivă și plină de beneficii, ce aduce laolaltă fasole, linte, mazăre galbenă și năut. Alege legumele care îți plac și combină-le cu ceapă, usturoi, ardei iute, roșii și pudră de turmeric. Odată ce supa devine fierbinte, adaugă brânză rasă într-un bol și toarnă deasupra puțin suc de lime. Adaugă supa și asezonează cu verdeață, varză și felii de avocado. Tocmai ai obținut un fel de mâncare consistent, care îți va aduce zâmbetul pe buze în orice moment al zilei!

Supă de igname, mazăre boabe și arahide

Cauți o rețetă de supă cu adevărat inedită? Supa de igname, mazăre boabe și arahide a Claudiei Mesa este un preparat plin de culoare, cu o textură catifelată, care se potrivește perfect cu arahidele crocante. Conține un mix interesant de 5 condimente: pudră de curry galben, chimion, pudră de chili, coriandru măcinat și scorțișoară.

Supă cremă de roșii cu nuci de California

Supa cremă de roșii e un all-time favorite! Îți dorești să fie foarte densă și extrem de gustoasă? Atunci nucile de California sunt asul din mânecă! Cu această rețetă vei obține textura dorită cremei de nuci obținută din piure de nuci și apă. Crema de nuci este atât un substitut excelent al produselor lactate, cât și un agent de îngroșare pentru paste tartinabile, sosuri și supe. O rețetă vegană excelentă și un preparat ideal pentru zilele reci de iarnă!

Cremă de pere cu chorizo și brânză albastră

Să fie o supă, să fie un sos? Spunem doar că este un preparat cremos, plin de savoare și aromă datorită condimentelor și notelor dulci provenite de la perele din soiul Bosc.

În plus, este super ușor de preparat! Pur și simplu se rumenesc perele, cartofii și prazul în puțin unt, se adaugă stock-ul de legume și se aduce la punctul de fierbere, până când cartofii se înmoaie. Se blendează până la obținerea unei texturi moi și se asezonează după gust. Servește crema de pere obținută cu crutoane, chorizo, brânză albastră și un strop de piper. Poftă bună!

Supă de cartofi dulci și nucă de cocos

Un singur polonic din această supă dulce, cu note picante, nu va fi de ajuns! Se prepară în aproximativ 20 de minute și combină perfect cartofii dulci de origine SUA, laptele de cocos, ghimbirul, usturoiul și ceapa. Bolul plin de savoare poate fi asezonat cu ardei iute roșu, ceapă verde, alune și coriandru. O supă aparent simplă, dar plină de savoare!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!