Rețetă Supă de leguminoase

USA Pulses

O supă reconfortantă de leguminoase, nutritivă și plină de beneficii, ce aduce laolaltă fasole, linte, mazăre galbenă și năut. Alege legumele care îți plac și combină-le cu ceapă, usturoi, ardei iute, roșii și pudră de turmeric.

Rețetă propusă de USA Pulses.

Mod de preparare Supă de leguminoase

  1. Pune o cratiță mare cu fund greu la foc mediu și acoperă baza cu ulei de măsline.
  2. Adaugă ceapa tocată (dacă dorești) și las-o să se rumenească. Amestecă ocazional până când devine translucidă.
  3. Adaugă usturoiul și ardeiul iute, apoi amestecă pentru a nu se arde, timp de 1-2 minute.
  4. Acum adaugă roșiile și un praf de sare. Dacă folosești roșii întregi din conservă, pisează-le cu ajutorul unei linguri de lemn pe măsură ce se gătesc.
  5. Adaugă fasolea, gătește amestecul de roșii și lasă să se reducă timp de câteva minute. Amestecă ocazional pentru a evita lipirea și arderea acestora.
  6. Umple recipientul în care au fost roșiile cu apă (indiferent dacă este vorba de o conservă cumpărată sau de un borcan). Adaugă apă în cratiță și adu la fierbere.
  7. Redu temperatura de fierbere, adaugă sare după gust și pregătește totul pentru servire.

Notițe

1. Dacă vrei, poți adăuga brânza răzuită într -un bol de supă gol.

2. Stoarce o jumătate de lime deasupra.

3. Decorează cu verdeață tăiată mărunt, varză și felii de avocado.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!