Rețetă 4 tipuri de avocado toast

Există mai multe moduri de a te bucura de acest mic dejun apreciat de toți cei dragi: avocado toast. Inițial creat în Australia și mai apoi descoperit de celebrități și bloggeri culinari în California, această savuroasă felie de toast a fost reinterpretată în multe variante creative, cu toppinguri diverse și gustoase. Descoperă patru idei delicioase pentru a savura avocado toast!

Rețetă din Cook Across America de Gabriele Frankemölle, propusă de Alaska Salmon și American Pecans.

Mod de preparare 4 tipuri de avocado toast

  1. Prăjește feliile de pâine – fie într-o tigaie, fără a adăuga grăsime, fie în cuptor, pe o tavă la 225°C, căldură sus/jos, timp de 5–10 minute. După aceea, taie pâinea pe jumătate și așeaz-o pe un tocător de lemn.
  2. Taie avocado pe jumătate, scoate sâmburele și extrage pulpa cu o lingură. Pasează fin pulpa cu o furculiță și asezonează cu sare și piper, apoi adaugă zeama de lămâie.
  3. Întinde crema de avocado pe jumătățile de pâine.

Decorează feliile

2 felii cu somon afumat și inele de ceapă, 2 felii cu roșii cherry feliate și bacon crocant prăjit în tigaie, 2 felii cu salsa și chipsuri tortilla sfărâmate, 2 felii cu brânza feta sfărâmată și nuci tocate.

Caută somonul SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood, Negro 2000 și Ocean Fish– sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.

 

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!