Rețetă Mic dejun englezesc – toast cu fasole

Varianta englezească a unui mic dejun clasic!

Mod de preparare Mic dejun englezesc – toast cu fasole

  1. Încălzește uleiul într-o tigaie mare și plată. Toacă fin ceapa, zdrobește usturoiul și adaugă-le în ulei împreună cu sarea. Lasă să se gătească timp de 4 minute, până când devin ușor aurii și moi.
  2. Taie grăsimea de pe bacon, apoi taie-l în pătrate și adaugă-l în tigaie. Lasă să se gătească încă 2 minute.
  3. Taie ciupercile în jumătate (îndepărtează partea de jos a codiței) și adaugă-le în tigaie pentru 2 minute.
  4. Scurge fasolea și adaug-o în tigaie împreună cu roșiile din conservă. Amestecă încontinuu timp de 10-15 minute până când compoziția se îngroașă și devine o tocană. Adaugă chili după gust. Adaugă pasta de tomate pentru a îngroșa sosul.
  5. Pregătește pâinea pentru a o prăji.
  6. Taie roșiile proaspete în jumătate și adaugă-le în tigaie.
  7. Împrăștie ingredientele în tigaie astfel încât totul să fie distribuit uniform.
  8. Sparge ouăle deasupra amestecului de fasole. Asigură-te că fiecare ou este separat de celălalt și acoperă imediat tigaia timp de 2 minute (sau până când albușurile devin opace).
  9. Prăjește pâinea și unge-o cu unt după ce e gata.
  10. Servește amestecul de fasole și ouă deasupra pâinii prăjite.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!