
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Această paella este cu adevărat un deliciu pentru iubitorii de mâncare.
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Un preparat de origine spaniolă care a ajuns apreciat în întreaga lume pentru combinația de gusturi, arome și texturi care incită simțurile. Carnea de pui și creveții cer un vin alb cu note citrice, în timp ce pentru chorizo este necesar un corp mediu și aciditate bună.
Un Chardonnay de culoare aurie care se deschide cu arome de măr, pere și citrice. Gustul este ușor untos, cu lămâie pe postgust. Se potrivește de minune cu textura din paella datorită cremozității și amestecului de arome când proaspete, când gastronomice. Utilizarea ierburilor aromatice cere un vin cu nas mai intens.
O variantă similară de Chardonnay, din California este cel de la Beringer. Se remarcă prin buchetul intens de fructe (pere, mere, fructe tropicale) și note de migdale prăjite, suficient de pronunțate pentru a se armoniza cu condimentele. Maturarea în baricuri îi dă acea textură rotundă, onctuoasă.