Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful, Mega Image și în hypermarketurile din România.
Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.
Acesta este un mod sănătos și ușor de a prepara calamarul. În mod normal, este foarte încărcat și prăjit în mult ulei, însă această crustă de fistic îl face crocant și delicios. Se servește cu puțin sos beurre blanc. Courtesy of: Sweet Paul Magazine.
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful, Mega Image și în hypermarketurile din România.
Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.
O rețetă în care vinul alb își face simțită prezența în sos se continuă natural cu o recomandare de vin tot alb, sec. Deoarece calamarul are o aromă fină de fructe de mare, iar fisticul aduce un plus de gust și aromă, ne vom orienta spre un vin care să echilibreze nivelul aromatic al fisticului.
Un Chardonnay popular în SUA în ultimele două decenii, care se remarcă prin arome tropicale (ananas, mango si papaya), dar și note de citrice, împletite cu tușe de vanilie și miere. Suficient de puternic pentru a se impune alături de fistic, potrivit de echilibrat pentru a nu domina mâncarea.
Un chardonnay cremos de California, care completează perfect gustul de unt din sos. Arome de banane, smântână, măr și unt. Surprinzător de plăcut și de ușor.