La un click distanță de o dietă sănătoasă...

Descoperă „rețeta” echilibrului dintre gust și valori nutriționale doar cu ajutorul ghidului DelicioUS!

Te afli, așadar, la doar un click distanță de o dietă echilibrată. Practic, după completarea câmpului de mail, vei primi ghidul în format pdf, astfel încât să îți fie la îndemână oricând și oriunde.

Ce cuprinde ghidul DelicioUS?

Cu o abordare practică și accesibilă, acest ghid oferă informații valoroase pentru toți cei care doresc să facă tranziția către un stil de viață mai echilibrat prin intermediul alegerilor alimentare inteligente.

  • Bazele Nutriției

    Vei afla informații utile despre macronutrienți si importanța lor într-o alimentație sănătoasă.

  • Gestionarea Alimentelor

    Vei descoperi cum să depozitezi corect alimentele și care sunt regulile de igienă în bucătărie.

  • Planificare și Pregătire

    Vei învăța strategii inteligente de meal plan și meal prep pentru a gestiona mai ușor gătitul de acasă.

  • Gastrotehnie Sănătoasă

    Vei descoperi tehnici de gastrotehnie pentru a maximiza consumul de macronutrienți.

  • Rețete Sănătoase

    Ți-am pregătit și o serie de rețete cu ingrediente americane ce abia așteaptă să fie încercate.

Surprinzător sau nu, sănătatea și savoarea se pot îmbina armonios în aceeași farfurie.

Desigur, asta dacă cunoști „rețeta” echilibrului dintre gust și valori nutriționale, această necunoscută din ecuația unei diete sănătoase. Ghidul DelicioUS e aici tocmai pentru a face din această necunoscută un mod de a trăi! Un stil de viață în care faci tranziția de la „a mânca” la „a ști ce mănânci”, în care eticheta produselor alimentare e o sursă de informare, nu un element promoțional, și în care sursa de proveniență a produselor și, implicit, calitatea lor devin prioritare.

Descoperă ce trebuie să ai în vedere atunci când îți procuri ingredientele și îți construiești mesele zilnice.

Pentru că primul pas către un regim alimentar sănătos are loc în supermarket, acolo unde cele mai bune alegeri se fac în cunoștință de cauză, prin citirea etichetei. Află despre nevoile nutriționale ale organismului, dar și o serie de tehnici de bună practică în materie de preparare și igienă. Și pentru că nu te putem lăsa să îți începi noul stil de viață fără surse de inspirație solide, ți-am pregătit si o serie de rețete cu ingrediente americane ce abia așteaptă să fie încercate.

Alina Trifu

Consilier nutriționist și fondator iHealth

,,Deși motivația este diferită pentru fiecare dintre noi, răspunsul se învârte tot în jurul farfuriei și a alegerilor corecte din ea, indiferent de obiectivele pe care le avem.”

Mulțumirile speciale pentru găsirea necunoscutei din ecuația unei diete sănătoase merg către Alina Trifu, consilier nutriționist și fondator iHealth, certificată de către Asociația Internațională Masterclass ca Tehnician Nutriționist și Fitness Diet Nutrition Specialist. Mai multe informații despre activitatea Alinei și domeniul nutriției poți găsi pe www.ihealth.com.ro

  • Știai că...

    Macronutrienții sunt substanțe de care avem nevoie în cantități mari pentru energie, precum proteinele, lipidele și carbohidrații?

  • Știai că...

    Roșiile, ceapa sau usturoiul nu se păstrează în frigider?

  • Știai că...

    Cea mai mare parte a colesterolului de care avem nevoie zilnic este făcută chiar în ficatul nostru, care fabrică aproximativ 1000 mg de colesterol zilnic din proteinele, grăsimile și carbohidrații pe care îi consumăm?

  • Știai că...

    Berea conţine polifenoli cu proprietăţi antioxidante şi ajută la stimularea circulaţiei sângelui?

  • Știai că...

    Uleiul din germeni de grâu nerafinat este unul dintre cele mai valoroase uleiuri din punctul de vedere al conţinutului în nutrienţi?

  • Știai că...

    Rafturile inferioare sunt dedicate brânzeturilor, ouălor și bucăților de carne crudă?

  • Știai că...

    Fierul din frunzele verzi (spanac, salată verde, rucola) se absoarbe mai bine în organism dacă frunzele sunt consumate în prezența vitaminei C (suc de lămâie, ardei gras roșu)?

  • Știai că...

    Cele mai sănătoase modalități de preparare a legumelor sunt coacerea, gătirea la abur și fierberea?

  • Știai că...

    Kiwi este o sursă de enzime digestive, în special proteaza actinidaina – acestea contribuie la favorizarea digestiei, reducând balonarea și disconfortul abdominal?

  • Știai că...

    Aportul zilnic necesar de apă este de 30-35 ml/kilocorp/zi?

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!