Rețetă Nuci pecan picante cu aromă de portocală

Nuci pecan texane prăjite lent – un răsfăț al simțurilor cu arome festive!

Rețetă propusă de Texas Department of Agriculture.

Mod de preparare Nuci pecan picante cu aromă de portocală

  1. Preîncălzește cuptorul la 120°C. Tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt și pune-o deoparte.
  2. Amestecă zahărul pudră, amidonul de porumb, scorțișoara, piperul cayenne, sarea, coaja de portocală, albușurile și sucul de portocale. Omogenizează bine. Adaugă nucile pecan și amestecă pentru a le acoperi uniform.
  3. Folosește o lingură cu fante și scoate nucile pecan individual din amestec. Lasă amestecul să se scurgă de pe nucile pecan și așează-le pe tava pregătită. Asigură-te că nucile pecan nu se ating între ele.
  4. Coace timp de 20-25 de minute sau până când se usucă. Lasă-le să se răcească complet înainte de a le depozita într-un recipient etanș.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

 

Găsești toată gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!