Rețetă Pizza cu prosciutto și piersici California Cling

Poftă de un prânz deosebit și plin de savoare? O pizza cu prosciutto și piersici California Cling e ceea ce ai nevoie! Se prepară pe aluat de turtă (precum cea Naan) și combină perfect aromele de prosciutto sărat, rucola piperată, parmezan și piersici dulci.

Mod de preparare Pizza cu prosciutto și piersici California Cling

 1. Pune turtele pe un grătar la foc mare, timp de 2-3 minute. Îndepărtează de pe foc.
 2. Pune piersicile pe grătar și rumenește-le pe ambele părți timp de 2-3 minute. Ia de pe foc și taie-le în bucăți de 2,5 cm.
 3. Unge fiecare parte a turtei cu 2 dintre cele 4 linguri de ulei de măsline.
 4. Presară uniform prosciutto, piersici coapte la grătar, rucola, ceapă roșie și parmezan răzuit pe fiecare turtă.
 5. Stropește deasupra uleiul de măsline rămas și crema de oțet balsamic.
 6. Asezonează cu sare și piper după gust.

Asociere cu vinuri americane

O rețetă rapidă și fresh care poate beneficia de extra-savoarea adusă de un Chardonnay de California care să sublinieze aromele de piersici și să aducă un strop de aciditate care să contrabalanseze grăsimea din carne.

 • Kendall Jackson Vintner's Reserve Chardonnay

  Un Chardonnay aromat, cremos, cu arome de mere, piersici și pere bine coapte. Corp plin, rotund, cremos, cu aciditate medie, perfect pentru a echilibra prosciutto în timp ce subliniază piersicile Clingstone.

 • The Federalist Chardonnay, Mendocino County

  Dacă vreți un plus de eleganță la un preparat simplu, poți alege un vin care să-l aducă la rangul de mâncare gourmet. De exemplu, acest Chardonnay de Mendocino care impresionează prin aromele sale de patiserie fină, alături de cele de fructe de livadă (mere, pere, caise zemoase).

Distribuie pe