

Poftă de un prânz deosebit și plin de savoare? O pizza cu prosciutto și piersici California Cling e ceea ce ai nevoie! Se prepară pe aluat de turtă (precum cea Naan) și combină perfect aromele de prosciutto sărat, rucola piperată, parmezan și piersici dulci.
O rețetă rapidă și fresh care poate beneficia de extra-savoarea adusă de un Chardonnay de California care să sublinieze aromele de piersici și să aducă un strop de aciditate care să contrabalanseze grăsimea din carne.
Un Chardonnay aromat, cremos, cu arome de mere, piersici și pere bine coapte. Corp plin, rotund, cremos, cu aciditate medie, perfect pentru a echilibra prosciutto în timp ce subliniază piersicile Clingstone.
Dacă vreți un plus de eleganță la un preparat simplu, poți alege un vin care să-l aducă la rangul de mâncare gourmet. De exemplu, acest Chardonnay de Mendocino care impresionează prin aromele sale de patiserie fină, alături de cele de fructe de livadă (mere, pere, caise zemoase).