Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Găsești toată gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood.
Dacă ai puține emoții atunci când pregătești un steak pe cărbuni, vita americană nu dă niciodată greș! Va fi suculentă, fragedă și gustoasă!
Rețetă propusă de Pandemideea.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Găsești toată gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood.
Un steak american suculent cere un vin roșu puternic și expresiv care să facă față senzației de carne „în sânge”, de exemplu un Cabernet Sauvignon. Pentru că acesta este un steak special, cu sos de cimbru și unt aromatizat, este recomandat să alegem un vin care are și o componentă de condimente, cum ar fi un Syrah.
Un vin care impresionează prin corp plin, expresivitate și un gust intens de fructe negre. Echilibru plăcut între aromele fructate și cele ce provin din lemnul de stejar în care a fost învechit. Arome intense de mure, zmeură, dar și condimente (piper verde, piper negru, cuișoare) și un pic de piele tăbăcită. Va face o pereche excelentă cu steak-ul.
Un cabernet Sauvignon extrem de sec, dar și de intens, perfect pentru o bucată suculentă de vită americană. Aromele predominante sunt cele de mure, dar și o notă mai intensă de vanilie, care se estompează în ciocolată pe măsură ce vinul se aerează. Taninuri prezente, dar rotunde – un vin pe care îl poți savura îndelung, bucurându-te de fiecare bucățică din friptură.