

O rețetă inedită de crochete pe bază de cârnați Berlin Blood, prune de California îndulcite natural și bere artizanală americană. Servit cu sos de măr afumat, acest preparat a fost creat în cadrul restaurantului Lausebengel, o interpretare locală a unui pub modern cu bucătărie berlineză de sezon și o gamă variată de bere.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Un preparat intens, cu arome puternice de fum, prune și cârnați, care are nevoie de un vin roșu exploziv, condimentat, impresionant. Un Zinfandel sau un Syrah pot face față cu brio.
Un vin rubiniu, profund, cu arome de fructe de pădure negre (coacăze, mure), dar și condimente (piper, vanilie). Gust intens fructat de prune, mure, lemn dulce și un postgust ușor afumat, perfect alături de preparat. Taninuri medii, care nu domină gustul și o lungime deosebită care indică un vin de calitate.
Un Syrah din California cu adevărat grozav. Aduce în pahar multe fructe negre, mai ales mure și prune și o adiere de vanilie. De asemenea, se remarcă prin gustul de condimente persistente, perfecte alături de cârnați. Taninuri complexe și o bună aciditate care ajută la digerarea grăsimilor din preparat.