

Nu am cuvinte să explic cum a ieșit acest sandwich. You neeed to try it! Ai nevoie de o vită de calitate, brânză dulce Provolone, ceapă ușor caramelizată, o baghetă bună și spicy mayo cu Sriracha de la Tabasco. Pune la copt și niște sweet potato fries, tot din SUA, iar meniul o să fie complet!
Rețetă propusă de Hayatteria.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Găsești gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood, iar cartofii dulci de origine SUA în hypermarketurile din România.
Un sandwich delicios, plin de arome intense, cu ingrediente de top, care cere un vin puternic, roșu, gata să facă față provocărilor de gust lansate de combinația dintre brânză și carne.
Un Cabernet Sauvignon impresionant din Napa Valley. Se deschide cu un nas de cireșe și condimente, perfecte alături de bucățelele de vită. Continuă cu o senzație mătăsoasă oferită de taninuri fine, o aciditate medie și un gust perfect echilibrat care va lăsa brânza să se exprime. Postgust lung cu note de vanilie provenind din învechirea în butoaie de stejar. Suculent și delicios.
Un vin care este mai degrabă savuros decât fructat, deși se simte gustul de cireșe. Impresionează în special prin notele de ciocolată, condimente și piper negru, fiind excelent alături de aromele din sandwich. Se recomandă să fie decantat înainte de a fi servit pentru a vă bucura de întreaga paletă de arome.