

O nouă super rețetă din seria „DelicioUS!”, cu ingrediente de top de origine americană. De data aceasta somonul sălbatic de Alaska este vedeta, învelit în crustă de nuci pecan, o spicy sour mayo cu Tabasco și muștar, alături de un chardonnay de California. TOP!
Rețetă propusă de Miss Wellington.
Caută somonul SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood, Negro 2000 și Ocean Fish– sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Caută online gama de sosuri Tabasco la ParmaFood și nucile pecan pe Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
O rețetă plină de savoare care poate fi asociată atât cu un vin alb, corpolent, care are ceva de spus și complimentează peștele, cât și cu un vin roșu, californian, ținut câteva luni bune în butoaie de stejar datorită sosurilor folosite.
Un vin cremos, cu arome de unt, vanilie, cu un nas foarte fructat, debordând de arome de pere și mere verzi. În gust se remarcă prin aciditatea ridicată care îi dă prospețime și îl face potrivit alături de pește. Aromele provenind din lemnul de stejar completează bine gustul nucilor pecan.
Un vin roșu foarte aromat. Este dominat de fructe negre, mure și cireșe amare, cu ușoare tente de lemn și fum. Vinul are un gust extrem de catifelat, cu taninuri frumoase, structură bună și un corp mai plin. Se potrivește excelent cu sosul de Tabasco și cu maioneza picantă din această rețetă, deoarece componenta de fructe scoate în evidență în mod pozitiv condimentele din mâncare.