
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Acest preparat se gătește cel mai bine într-o tigaie de fontă pe grătar, dar poți folosi și o tigaie simplă la aragazul din bucătărie.
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Fructele de mare sunt delicioase alături de un vin alb, simplu, cu aciditate ridicată, care să țină loc de lămâie. Putem alege Chardonnay sau Sauvignon Blanc, în funcție de preferințele personale, depinde dacă dorim un vin mai neutru sau unul semi-aromat.
Un vin cu o bună mineralitate care se remarcă prin aromele proaspete de pere zemoase, mere verzi și citrice, mai ales lime. O aromă ușoară de lămâiță contribuie și ea la senzația de prospețime a acestui vin californian. Corpolența medie îl ajută să pună în evidență frumos textura scoicilor.
Un chardonnay untos, cu arome de fructe tropicale (ananas, papaya) care te va duce cu gândul la o vacanță în insule când este servit alături de scoici. Aromele de vanilie din vin se vor împleti cu cele din preparat pentru un paradox gastronomic.