Rețetă Humus clasic

De ce să cumperi humus când îl poți prepara chiar la tine acasă? Această rețetă clasică de humus este simplă și incredibil de delicioasă, fiind o gustare de care te poți bucura atât singur, cât și împreună cu prietenii!

Mod de preparare Humus clasic

  1. Adaugă toate ingredientele într-un blender. Mixează până obții o consistență netedă.
  2. Transferă într-un bol și, înainte de a servi, presară pe deasupra mugurii de pin și uleiul de măsline.
  3. Poftă bună!

Asociere cu vinuri americane

Humus-ul este o rețetă excelentă prin simplitatea sa și faptul că este ca o pânză pe care se poate construi prin adăugarea de gusturi și arome. Vinul potrivit trebuie să aibă o textură cremoasă, la fel ca humus-ul, dar să conțină arome mai intense, care să încânte simțurile.

  • Kendall-Jackson Vintner’s Reserve Chardonnay

    Acesta a fost cel mai vândut Chardonnay din SUA timp de 20 de ani, deoarece are o combinație de arome în care foarte mulți iubitori ai vinului pot găsi ceva pe placul lor: arome de fructe tropicale precum ananas, mango şi papaya cu note de citrice, explozive. Aceste arome se îmbină delicat cu vanilie şi miere. Peste toate există o notă subtilă de stejar care aduce profunzime și complimentează mugurii de pin. Textura sa cremoasă e perfectă pentru humus, continuând senzația de catifelare.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!