Rețetă Sandwich cu pui și pere Casablanca
Acest sandwich delicios combină frunzele crocante de salată, puiul la grătar, perele dulci și brânza de capră cu gust ușor acrișor, oferind o explozie de arome pe orice tip de pâine preferi. O combinație perfectă pentru o masă rapidă și savuroasă!
Mod de preparare Sandwich cu pui și pere Casablanca
- Combină uleiul de măsline, siropul de rodie, sucul de rodie, sarea și piperul. Păstrează o parte din acest amestec pentru a-l stropi pe sandvișuri.
- Preîncălzește grătarul la foc mediu. Unge jumătățile de pere cu vinegreta de rodie și așază-le pe grătar cu partea tăiată în jos până când se formează ușoare urme de grătar, aproximativ 5 minute. Lasă-le să se răcească, apoi taie-le în felii subțiri.
- Pune carnea de pui într-un vas cu restul de vinegretă. Întoarce-o astfel încât să fie gătită uniform. Scoate puiul din vinegretă și gătește-l pe grătar la foc mediu, timp de 6-7 minute, până când se formează o crustă. Întoarce-l și unge-l cu restul de vinegretă din vas. Gătește-l încă 6 minute sau până când temperatura internă atinge 80oC. Lasă puiul să se răcească, apoi taie-l în felii subțiri.
- Taie chiflele în jumătate. Umple jumătățile cu feliile de pui, pere, brânză de capră și verdețuri. Stropește cu vinegreta păstrată și presară pe deasupra semințe de rodie.