Rețetă Sandwich cu pui și pere Casablanca

Acest sandwich delicios combină frunzele crocante de salată, puiul la grătar, perele dulci și brânza de capră cu gust ușor acrișor, oferind o explozie de arome pe orice tip de pâine preferi. O combinație perfectă pentru o masă rapidă și savuroasă!

Mod de preparare Sandwich cu pui și pere Casablanca

  1. Combină uleiul de măsline, siropul de rodie, sucul de rodie, sarea și piperul. Păstrează o parte din acest amestec pentru a-l stropi pe sandvișuri.
  2. Preîncălzește grătarul la foc mediu. Unge jumătățile de pere cu vinegreta de rodie și așază-le pe grătar cu partea tăiată în jos până când se formează ușoare urme de grătar, aproximativ 5 minute. Lasă-le să se răcească, apoi taie-le în felii subțiri.
  3. Pune carnea de pui într-un vas cu restul de vinegretă. Întoarce-o astfel încât să fie gătită uniform. Scoate puiul din vinegretă și gătește-l pe grătar la foc mediu, timp de 6-7 minute, până când se formează o crustă. Întoarce-l și unge-l cu restul de vinegretă din vas. Gătește-l încă 6 minute sau până când temperatura internă atinge 80oC. Lasă puiul să se răcească, apoi taie-l în felii subțiri.
  4. Taie chiflele în jumătate. Umple jumătățile cu feliile de pui, pere, brânză de capră și verdețuri. Stropește cu vinegreta păstrată și presară pe deasupra semințe de rodie.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!