Rețetă Mac & Cheese cu surimi

Bucură-te de o combinație delicioasă de macaroane cu brânză și surimi de Alaska. Această rețetă este incredibil de ușor de pregătit, fiind ideală atât pentru cei care adoră pastele, cât și pentru fanii fructelor de mare. Aroma distinctivă a surimi-ului se îmbină perfect cu gustul intens al macaroanelor cu brânză. Textura moale și cremoasă în interior, completată de crusta ușor crocantă la exterior, va încânta cu siguranță papilele gustative. Această rețetă este o modalitate distractivă și simplă prin care poți transforma o seară obișnuită într-o ocazie specială!

Mod de preparare Mac & Cheese cu surimi

  1. Taie surimi-ul în bucăți mici. Prepară macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Curăță și toacă mărunt usturoiul, apoi călește-l într-o tigaie cu unt încins. Adaugă făină și călește. Toarnă laptele și smântâna, lasă la fiert și apoi condimentează cu sare, piper și nucșoară.
  2. Adaugă 150g de brânză, amestecă cu macaroane și surimi, apoi toarnă întreaga compoziție într-o tavă de copt. Preîncălzește cuptorul la 180oC sau 160oC pentru cuptorul cu convecție.
  3. Prăjește ușor pesmetul în uleiul încins. Adaugă parmezanul și lasă amestecul să se răcească. Apoi, presară pe deasupra restul de brânză și mai lasă la cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute, până când capătă o culoare aurie.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!