Cartofi cu brânză cheddar, chili, furikake, sichuan-chili-mayo și sos Zhoug
- Porții4 persoane
Acest bol nutritiv cuprinde toate nuanțele de mov posibile, dobândite datorită ingredientelor naturale. Rețeta aparține Patriciei Bannan, care s-a gândit să aducă împreună conopidă, cartofi, ceapă, varză, sfeclă și prune uscate de California – toate în nuanțe mov-roșiatice.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Un bol proteic în nuanțe de mov cere o asociere într-o culoare similară, de aceea vom alege între un Syrah și un Merlot care să aducă arome de fructe negre și roșii, condimente și o aciditate bună, potrivită unui preparat vegan.
Un vin cu un frumos buchet de arome, de la zmeură la piper roz, trecând prin cireșe amare și lemn dulce. Aciditatea sa va înviora preparatul, iar aromele vor pune în evidență prunele de California.
Un vin cu reflexe mov, cu arome de cireșe negre, zmeură, piele tăbăcită, condimente și vanilie. Poate ușor mai complex decât preparatul pe care îl va ridica dintr-o zonă de hrană în una de deliciu culinar.