
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Clasicele macaroane cu brânză au căpătat o nouă interpretare, sub formă de bites vegane. Preparate cu migdale de California, acestea sunt o gustare savuroasă, realizată după rețeta celor de la GOOD n` Vegan, o firmă de livrare din Berlin axată pe delicii vegane. Bucătarul Steffen Sinzinger este persoana creativă din spatele meniului, lucrând luni întregi la preparatele bazate pe plante, alături de echipa sa și Alon Shamir.
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Buletele vegane de macaroane în pesmet panko păstrează ceva din savoarea preparatului original „mac&cheese” și au nevoie de un vin proaspăt, potrivit cu ceva prăjit.
Un vin cu o bună aciditate, care va da senzația de prospețime după fiecare înghițitură. Aromele de mere verzi, pere galbene zemoase, lime și puțin pepene galben vor face preparatul să fie savuros, fără să fie greoi. Atunci când avem orice prăjit, avem nevoie de un vin ușor și vioi. Cu un raport calitate-preț excelent, este o alegere potrivită pentru un aperitiv.
O opțiune de vin cu tente citrice și de fructe exotice, dar și o notă de afumat provenind din butoaiele de stejar în care s-a păstrat o fracțiune din vin înainte de a fi îmbuteliat. Fiind o mâncare vegană, nu are nevoie de un vin care să o domine, ci de unul care să pună în evidență ingredientele de top folosite, cum ar fi migdalele.