Rețetă Orez cu ciuperci și praz la cuptor

Această rețetă vine în ajutorul tău atunci când ești în căutarea unei mese bogate în proteine, pe care să o poți prepara rapid. Servește-o drept garnitură, alături de cârnați sau pui. Aroma bogată a orezului alb, gătit la cuptor, este completată perfect de combinația de ciuperci cu praz. Soluția ideală pentru serile aglomerate din timpul săptămânii – rapidă, ușor de pregătit și absolut delicioasă!

Mod de preparare Orez cu ciuperci și praz la cuptor

  1. Preîncălzește cuptorul la 180oC.
  2. Ia o tavă de dimensiunea 23 x 28 cm (sau una pătrată) și unge-o cu unt sau cu ulei.
  3. Amestecă ceapa, usturoiul, ciupercile, prazul și orezul. Toarnă compoziția obținută uniform. Presară deasupra bucățile de carne, frunzele de cimbru și brânză rasă.
  4. Lasă la cuptor timp de 50-60 de minute, până când compoziția este gătită bine.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!