

În mod tradițional se prepară cu pâine tăiată pe orizontală, acoperită cu straturi de salată de măsline marinată – după o rețetă emblematică, special creată pentru acest sandwich cu o zi înainte pentru o aromă și mai intensă. Savurează alături de vinul de California preferat!
Acest mix de arome, cărnuri fine și brânzeturi diverse, dominate de măsline, are nevoie de un vin care să facă față atât aromelor, cât și conținutului ridicat de grăsimi, deci vom opta pentru ceva intens și cu aciditate bună. Se potrivesc atât un alb baricat, cât și un roșu fructat.
Un Chardonnay de California numai bun să-l savurezi oricând, fără o ocazie pretențioasă. Se deschide cu arome de pere, citrice și se continuă cu note de stejar și unt, perfecte lângă îngredientele din sandwich. Un vin ușor de băut, cu o bună aciditate care ajută digestia unui astfel de preparat.
Un cupaj frumos din Zinfandel, Petite Sirah, Syrah și Cabernet Sauvignon. Impresionează printr-o culoare închisă de vișine cu arome intense de lemn pe lângă fructele negre și roșii (căpșune, prune, vișine). Pe final se simt și ceva condimente, iar taninurile creează un final neted. Multitudinea de arome din vin se potrivește perfect alături de multitudinea de arome din sandwich.