
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Încearcă marinada noastră din zeamă de lime, ardei chipotle și usturoi. Promitem că nu vei regreta!
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Pentru că marinada imprimă fripturii arome de condimente foarte diverse, este nevoie de un vin care să aibă între aromele sale note condimentate sau foarte intense, altfel va părea prea simplu. Poți alege un Syrah, care natural are arome de piper și chiar puțin picant, sau un Zinfandel care este condimentat și ușor gemos. De asemenea, niciodată nu vei da greș cu un clasic, un Cabernet Sauvignon de Napa Valley puternic și expresiv.
Dacă deja îți plac vinurile Primitivo, alege cu încredere un Zinfandel, este același strugure, dar aclimatizat în SUA. Un vin în care aromele picante și cele de fructe negre, lemn dulce și vanilie se împletesc frumos. Puternic, dar fără a fi foarte acid, impresionează prin structură și postgust lung, care va prelungi și senzațiile gustative din carne.
Un vin matur, elegant, care încă poate să impresioneze, deși are câțiva ani buni în sticlă. Nu uita să îl decantezi cel puțin o oră pentru a-i da timp să se deschidă și să îți ofere un amestec incredibil de arome de mure, coacăze, ciocolată neagră, boabe de cafea, cu note ierboase care sugerează maturitatea sa. Taninurile coapte și cărnoase stau la baza structurii sale elegante, cu aciditate echilibrată. Recomandăm acest vin mare pentru a savura acele bucăți perfecte, suculente, în care marinada a transformat crusta într-un ambalaj plin de arome, păstrând interiorul roz și plin de gust.