
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
Iubești mâncarea picantă? Atunci s-ar putea să îți placă propunerea noastră: îndrăgita rețetă de pui Nashville crocant, cu un înveliș piperat. Crusta de nuci pecan adaugă note savuroase și crocante acestui fel de mâncare, ceea ce va contribui la o experiență culinară cu adevărat unică. Servește alături de sosul pesto din varză collard murată și brânză pimiento.
1. Sosul pesto poate fi preparat cu o săptămână înainte.
2. Pentru a prăji nucile pecan, pune un strat într-o tigaie la foc mediu. Gătește timp de 4-5 minute până încep să miroasă. Agită tigaia frecvent.
3. Nu amesteca mierea direct în cei 120ml de ulei pentru că mirodeniile se vor aglomera.
4. Dacă dorești, folosește făină fără gluten și amestec de făină cu mălai fără gluten; poate fi necesar chiar să ajustezi cantitatea de lichid pentru griș.
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
Un fel foarte savuros de a pregăti carnea de pui cere un vin mai complex, gata să se ridice la nivelul marinadei și al sosului. Pentru că rețeta utilizează castraveți murați, deci are un nivel bun de aciditate, trebuie să alegem un vin alb mai acid, ca să nu pară plictisitor în comparație cu preparatul. Nucile pecan dau o savoare anume, deci vinul trebuie să aibă și arome destul de intense. Când spunem aciditate și arome, spunem Riesling.
Un vin de culoare aurie, care se deschide cu arome de coajă de măr, caprifoi, ușor citric și apoi se topește în vanilie și miere, deși este sec. Nu lipsește semnătura Riesling-ului, acea aromă de petrol care se va potrivi perfect cu nucile pecan, alături de cedru, coajă de lime și puțin piper alb. Aciditate ridicată, excelent echilibrată, alcool perfect integrat și corp mediu. Postgust lung, intens, gata să îți facă poftă de un nou pahar.