Rețetă Toast cu nuci pecan, afine coapte și ricotta

Îți poți transforma micul dejun într-un adevărat răsfăț culinar! Pune nucile pecan și afinele în centrul atenției cu această rețetă dulce-sărată, perfectă pentru a-ți începe ziua în forță.

Rețetă propusă de U.S. Highbush Blueberry Council.

Ingrediente necesare pentru 4 porții.

Mod de preparare Toast cu nuci pecan, afine coapte și ricotta

  1. Preîncălzește cuptorul la 220°C
  2. Într-un vas de copt de 2 litri, amestecă afinele, 3 linguri de miere, uleiul de măsline, cimbrul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Lasă la copt timp de 12-15 minute sau până când afinele încep să crape, iar sucul devine spumos și ușor îngroșat.
  3. Întinde brânza ricotta pe feliile de pâine prăjită. Pune deasupra afinele coapte și bucățele de nuci pecan prăjite, apoi stropește cu mierea rămasă.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!