Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Rețetă Unt proteic de migdale
Cremos și fin, acest unt de migdale făcut în casă este bine-venit în orice bucătărie.
Mod de preparare Unt proteic de migdale
- Pune migdalele într-un robot de bucătărie. Amestecă folosind lama de metal timp de un minut.
- Adaugă ulei și amestecă timp de aproximativ 10 minute. Untul de migdale ar trebui să aibă o vâscozitate medie.
- Adaugă zahărul de cocos și sarea de mare. Amestecă timp de un minut, până obții o consistență cremoasă și fină.
- Ia untul de migdale din robotul de bucătărie și pune-l într-un bol în care să poți combina toate ingredientele. Adaugă semințele de cânepă și semințele de chia, amestecând până ce acestea se combină cât mai uniform posibil.
- Depozitează untul proteic de migdale într-un recipient sigilat și păstrează-l la frigider.