

Nucile pecan din rețeta de antricot în crustă propusă de Bobby Parrish oferă un plus de savoare și textură crocantă. Servită cu dressing-ul de hrean, este perfectă pentru sezonul sărbătorilor, dar și pentru restul anului.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
Un preparat extrem de delicios și plin de savoare pentru care este nevoie de un vin corpolent care să facă față atât texturii cărnii, dar și aromelor din crustă și mai ales hreanului din sos, care are arome puternice. În acest caz vinurile roșii puternice din California sunt o alegere excelentă pentru că aduc taninuri care să scoată în evidență cât de suculentă e carnea, dar și arome de vanilie și fructe care să completeze condimentele.
Un cupaj de Syrah, Cabernet Sauvignon, Petite Verdot de la Paso Robles. Cu o culoare violet intens, arome de dulceață de prune, lemn dulce, tutun, ciocolată și taninuri rotunde, dar bine definite. Este bogat, corp mediu spre plin, potrivit pentru a face față atât cărnii de vită cât și gustului intens al crustei.
Când spunem un vin cu condimente, spunem Syrah. Pe lângă piper și cuișoare, acesta are arome intense de fructe negre, mai ales cireșe amare, piele tăbăcită, fum și măsline. Un vin cu taninuri mai uscate, mai vegetale, care să lase sosul să se exprime, în timp ce scoate în evidență și gustul nucilor pecan.