Rețetă Salată cu cartofi dulci și sparanghel

Ce poate fi mai bun decât sparanghelul proaspăt? Acum este momentul perfect să pregătești o salată vibrantă și plină de savoare, în care cartofii dulci SUA se îmbină perfect cu textura crocantă a sparanghelului. Completează totul cu un dressing savuros, făcut din ulei de măsline, muștar, miere și pătrunjel proaspăt tocat, ce îți va aduce o explozie de gusturi care te va cuceri instant!

Rețetă propusă de American Sweet Potato.

Ingrediente pentru 2 porții.

Mod de preparare Salată cu cartofi dulci și sparanghel

  1. Preîncălzește cuptorul la 175°C. Spală și curăță cartofii dulci, apoi taie-i în cuburi și pune-i într-un vas pentru gratinat. Amestecă-i cu ingredientele menționate și coace-i timp de 40 de minute.
  2. Între timp, spală și curăță ușor sparanghelul pentru a îndepărta părțile fibroase. Taie-l în bucăți și fierbe-l în apă sărată timp de 4 minute.Transferă-l apoi în apă rece.
  3. Pregătește dressingul și folosește-l pentru a asezona salata.

Caută cartofii dulci de origine SUA în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!