Rețetă Bol mediteranean cu orez sălbatic

Bolurile cu orez sălbatic mediteranean sunt pline de savoare și bogate în nutrienți! Această rețetă este propusă de Laura de la Glowingly Well, în colaborare cu USA Rice și TheFeedfeed.

Mod de preparare Bol mediteranean cu orez sălbatic

  1. Preîncălzește cuptorul la 200oC. Acoperă o tavă mare cu hârtie de copt.
  2. Pentru orez: pune orezul și apa într-un vas de aproximativ 3l și lasă la fiert. Redu focul și acoperă vasul. Fierbe timp de 55 de minute, până când observi că orezul devine moale. Îndepărtează de pe foc și lasă să stea timp de 5 minute. Scurge apa rămasă.
  3. Cât timp orezul este la fiert, poți începe să pregătești conopida. Într-un bol mediu, amestecă uleiul de avocado, paprika și chimionul. Adaugă conopida și amestecă întreaga compoziție cu mâinile. Așeaz-o pe tavă și lasă la cuptor timp de 25-30 de minute.
  4. Între timp, când orezul fierbe și conopida se coace, pregătește dressingul. Folosește un borcan de 500ml pentru a combina ingredientele pentru dressing. Agită puternic.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!