

Acest amestec multicultural e combinația perfectă dintre cele două arome: japoneză și mexicană! Rețetă e una ușoară și versatilă și e perfectă pentru prânzul de la școală, muncă sau chiar la cină, alături de o salată.
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful, Mega Image și în hypermarketurile din România.
O rețetă la confluența culturală dintre Japonia și Mexic vine cu o provocare în ceea ce privește asocierea potrivită cu un vin. Fructele de mare și umplutura de avocado ne îndeamnă să alegem vinuri albe, răcoritoare dar și suficient de expresive pentru a face față sosului.
Un vin care aduce suficientă prospețime și note vegetale care să complimenteze aromele de avocado și spanac, dar suficient de aromat pentru a sublinia și aromele delicate din fructele de mare. Aromele de vanilie și fum ce provin de la învechirea în butoi aduc un plus de distincție.
Mere verzi, pere zemoase, fructe exotice, citrice și o notă de unt în care se topesc toate aceste arome, pare rețeta perfectă care poate să acompanieze această mâncare fusion. Un vin care abundă în arome tropicale, gata să înnobileze fructele de mare.