Rețetă Tacos cu chiftele de vită SUA, nuci de California și curry

O variantă fun și aromată ale tacos-urilor tradiționale. Chiftelele sunt realizate dintr-o combinație de carne de vită, nuci de California și pudră de curry, care oferă un gust unic și delicios. Tacos-urile sunt apoi decorate cu diverse toppinguri proaspete și colorate, precum avocado, roșii și coriandru, care adaugă o explozie de prospețime și textură. Acest preparat este potrivit pentru o cină relaxantă în timpul săptămânii sau pentru o petrecere festivă.

Rețetă propusă de California Walnut Comission.

Mod de preparare Tacos cu chiftele de vită SUA, nuci de California și curry

  1. Toacă nucile. Spală cepele verzi și taie separat partea albă și cea verde în inele subțiri. Amestecă partea albă a cepei cu carnea tocată, nucile de California (cu excepția celor păstrate pentru garnisit) și pasta de curry. Condimentează cu sare și piper. Formează 20 de chiftele mici (aproximativ 40g fiecare). Gătește chiftelele pe un grătar fierbinte timp de aproximativ 8 minute, până când devin aurii pe toate părțile.
  2. Curăță fructul de mango, scoate sâmburele și taie pulpa fâșii. Taie ardeiul în patru, îndepărtează semințele, spală-l și taie-l în alte fâșii subțiri. Spală și sortează spanacul, apoi amestecă-l cu ardeiul, fâșiile de mango și ceapa verde. Pentru dressing, amestecă oțetul, sucul de portocală, mierea și muștarul, apoi adaugă uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper.
  3. Amestecă dressingul cu salata. Taie chiftelele în jumătate, dacă este necesar. Aranjează salata și chiftelele în tacos-uri. Presară nuci de California deasupra.

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

 

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!