Rețetă Spaghete cu pesto de merișoare și busuioc

Acest preparat vegetarian este perfect pentru o seară călduroasă de vară cu note mediteraneene.

Rețetă propusă de U.S. Cranberries.

Mod de preparare Spaghete cu pesto de merișoare și busuioc

  1. Prajește semințele de pin într-o tigaie neunsă până devin maronii deschis, apoi scoate-le din tigaie. Toacă mai gros semințele de pin și merișoarele. Desprinde frunzele de busuioc de pe tulpini și toacă-le fin. Amestecă semințele de pin, merișoarele, busuiocul și ⅔ din parmezan cu uleiul, apoi condimentează cu sare și piper.
  2. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Scurge pastele și amestecă-le cu pesto-ul de busuioc și merișoare. Dacă este necesar, condimentează din nou cu sare și piper. În final, presară restul de parmezan peste spaghete. Poftă bună!

Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!