Rețetă Barbecue corean de vită SUA

Sucul de pere oferă note dulci și frăgezește carnea de vită SUA din acest preparat „bulgogi” – așa cum este denumită tradiționala carne la grătar în Coreea.

Mod de preparare Barbecue corean de vită SUA

  1. Răzuiește para într-un bol mare sau, dacă e foarte coaptă, zdrobește-o. Adaugă usturoiul, ghimbirul, ceapa verde, sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan prăjit și piperul negru. Amestecă pentru ca ingredientele să se combine între ele, introdu în bol carnea de vită și acoper-o complet cu sosul. Acoperă bolul și lasă să se marineze la frigider timp de 1-2 ore. Scoate carnea de vită din marinadă, cu ajutorul unei site sau strecurătoare.
  2. Încălzește o tigaie mare, antiaderentă sau din fontă, la foc mediu-mare, până se încinge. Adaugă un strat de carne de vită și prăjește până când e complet gătită, aproximativ 3 minute. Transferă carnea pe o farfurie. Repetă procesul cu carnea de vită rămasă.
  3. Decorează cu semințe de susan și ceapă verde înainte de servire.

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!