Rețetă Ruladă din carne de vită SUA

Ce este mai bun decât o ruladă delicioasă? Aceasta este o rețetă simplă cu care sigur nu poți da greș! Se prepară din doar câteva ingrediente, printre care: vită, ouă, pesmet și sos de roșii.

Mod de preparare Ruladă din carne de vită SUA

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C. Combină carnea de vită tocată, pesmetul, 120ml ketchup, ceapa, oul, sosul Worcestershire, usturoiul, cimbrul, piperul și sarea într-un castron, amestecând ușor. Modelează carnea într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu.
  2. Așază tava în partea de sus a cuptorului preîncălzit. Coace timp de 45-55 de minute, până când termometrul va indica 70°C în centru. Dacă dorești, în ultimele 10 minute de coacere, poți glazura compoziția cu ketchup-ul rămas. După ce este gata, lasă să se răcească timp de 10 minute și feliază. Sfatul bucătarului: Timpul de gătire este estimat pentru carnea proaspăt tocată sau decongelată. Carnea tocată trebuie gătită până la temperatura internă de 70°C. Culoarea nu este un indicator bun pentru a-ți da seama dacă este gata.

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

Asociere cu vinuri americane

Această ruladă delicioasă își găsește sensul de fiecare dată când dorim ceva sățios și aromat. Condimentele folosite și carnea de vită americană ne îndeamnă să alegem un vin roșu corpolent, expresiv, plin de arome de fructe negre, dar și de note elegante de vanilie, cafea și trabuc.

  • J Lohr Estates Seven Oaks Cabernet Sauvignon

    O expresie clasică și puternică a unui Cabernet Sauvignon american. Un corespondent îmbuteliat al unui muscle car, acest vin impresionează prin corp puternic, structură, culoare și arome. Coacăze negre, mure, cireșe negre, alături de scorțișoară, vanilie și spumă de espresso, toate contribuie la un vin care să pună în evidență textura vitei americane.

  • Wente „Beyer Ranch” Zinfandel

    O cramă cu tradiție, un soi aclimatizat în SUA care a devenit „al locului” și care se remarcă prin expresivitate. Exemplarul de față oferă un excelent raport calitate-preț, fiind un vin roșu elegant, cu o bună aciditate, potrivit pentru a echilibra mâncarea. Vinul încântă gustativ și olfactiv cu arome de prune, mure, vișine, dar și condimente, vanilie și cacao. Un oponent pe măsură pentru Worcestershire.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!