Mușchi de vită SUA în sos de portocale
- Timp 60 min
- Porții3 persoane
Acest chili tradițional nu putea fi mai ușor de preparat! Doar rumenești carnea tocată, adaugi ingredientele pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie și lași totul la foc timp de 20 de minute. Rezultatul? Un chili cu gust delicios, ce va surprinde plăcut orice invitat!
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Chili de vită este un fel de mâncare în care aromele puternice se împletesc și cer un vin pe măsură: impunător, cu gust de fructe coapte sau chiar ușor gemoase, cu taninuri catifelate. Vinurile roșii de California sunt o opțiune excelentă, începând cu Zinfandel.
Culoare rubinie profundă cu aromă ușoară de fructe de pădure. Gust de fructe roșii cu taninuri medii și corp mediu spre plin care pune în valoare gustul de brânză cheddar. Aciditate ușoară până la medie care nu intră în competiție gustativă cu gustul iute din jalapeño. Bogat și expresiv.
Gust mediu susținut și echilibru plăcut de arome de fructe dintre care se remarcă murele. O asociere excelentă cu chili și prin gustul persistent de condimente, specific syrah-ului. Taninuri elegante, potrivite pentru carne roșie, care vor face ca mâncarea să pară mai suculentă.