Rețetă Mic dejun californian cu fasole și ouă

Începe-ți ziua cu un mic dejun în stil californian, bogat în proteine! Pe cât de simplu de pregătit, pe atât de savuros. Fasolea poate fi servită pe un platou cu ouă, avocado, portocale și tortilla de grâu. Pentru un plus de aromă poți adăuga puțină salsa. Yummy!

Mod de preparare Mic dejun californian cu fasole și ouă

  1. Încinge uleiul într-o tigaie și prăjește cârnații până ce aceștia se rumenesc. Scoate-i din tigaie și lasă-i deoparte. Adaugă ceapa și călește-o până devine transparentă.
  2. Adaugă în tigaie fasolea, cârnații, ketchupul, apa și condimentele. Acoperă și fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
  3. Gătește ouăle după preferință. Pune amestecul de fasole pe platoul cu ouă, avocado și portocală. Servește cu tortillas de grâu.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!