Rețetă Toast cu pere

Probabil ai observat cât de la modă a devenit conceptul de toast, cu reviste de gastronomie, emisiuni de cooking și chefi din întreaga țară care propun topping-uri încântătoare pentru o simplă felie de pâine. Există chiar cafenele dedicate acestei idei! Dar ce se întâmplă atunci când ai ideea neobișnuită de a înlocui felia de pâine cu o felie de pare? Magie!

Iată patru idei delicioase pentru a-ți personaliza toasturile din pară acasă. Consideră asta ca un punct de plecare pentru a obține propriile combinații creative. Folosește orice tip de pară ai la îndemână și topping-urile delicioase pe care le ai în frigider sau cămară. Opțiunile sunt practic nelimitate, deoarece perele se potrivesc minunat atât cu arome dulci, cât și cu cele sărate. Aceste creații rapide sunt o gustare delicioasă pentru copii și adulți deopotrivă, fie că pofta apare după școală sau la birou. Dar, de fapt, sunt perfecte în orice moment al zilei, de la un mic dejun rapid, la o gustare în miez de noapte.

Rețetă propusă de USA Pears.

Mod de preparare Toast cu pere

  1. Primul pas este să tai o pară din SUA bine coaptă pe lungime. Lasă deoparte miezul pentru a obține plăci de aproximativ 0,5 cm.
  2. Apoi, pregătește toppingul preferat. Savurează fiecare mușcătură!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!