Rețetă Pizza cu somon sălbatic de Alaska

Când „bella Italia” întâlnește „wild Alaska”…cam așa am descrie această rețetă! Pizza cu somon sălbatic de Alaska devine combinația de senzație a verii combina. Gustul extra fresh al preparatului aduce în centrul atenției somonul catifelat alături de crema de brânză și ierburile proaspete.

Mod de preparare Pizza cu somon sălbatic de Alaska

  1. Preîncălzește cuptorul la 180oC. Între timp curăță somonul, taie-l în bucăți mici, stropește-l cu suc de lămâie și condimentează-l cu sare.
  2. Scurge bilele de mozzarella și taie-le în jumătate. Așează cele două pizza pe două tăvi sau grătare acoperite cu hârtie de copt. Adaugă bucățile de somon și jumătățile de mozzarella, apoi lasă-le în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute, în funcție de tipul de pizza.
  3. Clătește rucola și scurge-o bine. Taie cele două pizza în bucăți, presară rucola, stropește-le cu cremă de oțet balsamic și sunt ready to…eat!

Caută somonul SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood, Negro 2000 și Ocean Fish– sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!