Caută somonul sălbatic la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood, Negro 2000 și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Rețetă Ouă la tigaie cu somon roz sălbatic de Alaska
Somonul roz sălbatic de Alaska oferă o nouă interpretare ouălor obișnuite. Acest mic dejun aromat și savuros e făcut să te impresioneze!
Mod de preparare Ouă la tigaie cu somon roz sălbatic de Alaska
- Pune ardeiul, ceapa, roșiile, oțetul, sarea, piperul negru și zahărul într-un bol, apoi amestecă bine. Adaugă uleiul de măsline și ierburile tocate.
- Într-o tigaie mare topește untul cu puțin ulei de măsline, la foc mic. Adaugă ceapa șalotă și fierbe timp de 2 minute având grijă ca aceasta să nu se coloreze.
- Adaugă zucchini, spanacul și sparanghelul în tigaie. Amestecă și continuă să gătești pentru încă 5 - 7 minute, până când apa din spanac se evaporă.
- Adaugă ambele tipuri de smântână, muștarul, coaja de lămâie, o cantitate generoasă de nucșoară rasă și piper alb. Gătește încă aproximativ 3 minute, amestecă din când în când, apoi adaugă cu grijă somonul roz și gustă pentru asezonare.
- Fă patru găuri în amestecul de somon și sparge ouăle. Acoperă tigaia cu un capac și continuă să gătești timp de aproximativ 5 minute sau până când albușurile se întăresc și gălbenușurile devin moi și încep să curgă.
- Servește cu pâine prăjită și salata pregătită la început. Adaugă mărar pentru savoare și câteva bucăți de lămâie.