Rețetă Ouă la tigaie cu somon roz sălbatic de Alaska

Somonul roz sălbatic de Alaska oferă o nouă interpretare ouălor obișnuite. Acest mic dejun aromat și savuros e făcut să te impresioneze!

Mod de preparare Ouă la tigaie cu somon roz sălbatic de Alaska

  1. Pune ardeiul, ceapa, roșiile, oțetul, sarea, piperul negru și zahărul într-un bol, apoi amestecă bine. Adaugă uleiul de măsline și ierburile tocate.
  2. Într-o tigaie mare topește untul cu puțin ulei de măsline, la foc mic. Adaugă ceapa șalotă și fierbe timp de 2 minute având grijă ca aceasta să nu se coloreze.
  3. Adaugă zucchini, spanacul și sparanghelul în tigaie. Amestecă și continuă să gătești pentru încă 5 - 7 minute, până când apa din spanac se evaporă.
  4. Adaugă ambele tipuri de smântână, muștarul, coaja de lămâie, o cantitate generoasă de nucșoară rasă și piper alb. Gătește încă aproximativ 3 minute, amestecă din când în când, apoi adaugă cu grijă somonul roz și gustă pentru asezonare.
  5. Fă patru găuri în amestecul de somon și sparge ouăle. Acoperă tigaia cu un capac și continuă să gătești timp de aproximativ 5 minute sau până când albușurile se întăresc și gălbenușurile devin moi și încep să curgă.
  6. Servește cu pâine prăjită și salata pregătită la început. Adaugă mărar pentru savoare și câteva bucăți de lămâie.

Caută somonul sălbatic la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood, Negro 2000 și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!