Rețetă Granola cu nuci pecan, ghimbir și mere uscate

Nuci pecan americane, ovăz, scorțișoară și mere uscate – totul într-o gustare savuroasă și plină de nutrienți. Această granola poate fi savurată la micul dejun, împreună cu un iaurt.

Mod de preparare Granola cu nuci pecan, ghimbir și mere uscate

  1. Preîncălzește cuptorul la 150°C. Într-un bol mare, amestecă ovăzul, scorțișoara, ghimbirul, nucile pecan, sarea, uleiul, zahărul brun și albușul de ou. Toarnă amestecul într-un singur strat pe o tavă mare de copt cu margini. Coace timp de 30 de minute și amestecă ușor la jumătatea timpului de gătire, pentru a nu sparge bucățile formate.
  2. După 30 de minute, amestecă ușor bucățelele de mere uscate și coace încă 10 minute.
  3. Lasă să se răcească complet înainte de servire. Depozitează granola rămasă într-un recipient ermetic și închide cu capac.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!