

Crocant, cremos și piperat, acest sandwich poate reprezenta o cină surprinzătoare sau cea mai delicioasă gustare de la miezul nopții pe care ai încercat-o până acum! Combină-l cu cu un Zinfandel de California sau cu un Sauvignon Blanc.
Un sandwich plin de savoare care cere lângă el un vin alb plin de prospețime și cu o aciditate ridicată, care să „taie” prin grăsimea brânzeturilor.
Un vin cu gust de tartă, cu cremă de lămâie, pere și piersici, alături de arome intense de stejar și condimente care merg bine cu gruyere. Senzație catifelată în gură, potrivită cu mixul de brânzeturi topite. Bine echilibrat, cu un final de ananas și caramel, perfecte alături de gustul de pâine prăjită. Aciditate foarte revigorantă!
Un amestec de arome fructate, mergând de la note dulci la note citrice și florale. Gustul de lămâie și tartă cu grepfruit vor contrasta plăcut cu brânzeturile topite în interiorul sandwichului. Un vin care câștigă mult prin aciditatea crocantă, răcoritoare și care iese în evidență prin aromele de fum din planul secund, de la învechirea în stejar.