

Chiar dacă există multe variante ale acestei specialități din Noua Anglie, bagheta cu homar Maine în stil Bánh Mi oferă culoare și un plus de savoare sandwich-ului cu morcovi, ridichi, chili și pătrunjel proaspăt.
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful, Mega Image și în hypermarketurile din România.
Aromele de inspirație asiatică se amestecă savuros cu homarul de Maine într-o mâncare de tip street-food care cere un vin lejer, cu o aciditate bună și chiar bine aromat.
Un vin extrem de lejer din punct de vedere al conținutului alcoolic, însă cu arome proaspete de fructe roșii (căpșune, zmeură), de citrice (lime, lămâie) și de piersici, dar și ananas. Acestea completează excelent notele exotice din sandwich și pun în evidență frumos carnea de homar. De asemenea, un pairing vizual excelent.
Un sauvignon blanc în care aromele florale, citrice şi lemongrass se împletesc cu notele de pepene galben şi ananas. O fracțiune mică este maturată în butoaie de stejar, ceea ce îi dă o anumită crezomitate, iar butoaiele de stejar american adaugă o ușoară notă afumată, perfectă pentru a evidenția condimentele din mâncare, la același nivel de intensitate.