Rețetă Crostini de merișoare murate și brânză de capră

Aceste crostini cu brânză de capră și merișoare murate sunt o explozie de arome. Acest aperitiv apetisant a fost propus de Carlene Thomas și este foarte simplu de preparat. Ai nevoie doar de o baghetă, brânză de capră, cimbru și merișoare foarte bine murate. Poftă bună!

Mod de preparare Crostini de merișoare murate și brânză de capră

Pentru merișoarele murate

  1. Într-o cratiță mică adaugă oțet și apă și încălzește-o la foc mediu-mare.
  2. Amestecă sarea și zahărul până se dizolvă și începe să fiarbă.
  3. Atunci când începe să fiarbă, stinge focul și ia tigaia de pe foc.
  4. Adaugă condimente și merișoare proaspete într-un borcan de un litru.
  5. Toarnă compoziția de oțet peste merișoare.
  6. Pune capacul și agită bine.
  7. Lasă să se răcească și pune la frigider peste noapte. Ai grijă ca merișoarele să fie acoperite uniform cu lichid.

Pentru crostini

  1. Feliază bagheta în rondele groase, le poți prăji dacă dorești.
  2. Unge una dintre părți cu brânză de capră și pune deasupra o lingură de merișoare.
  3. Decorează cu cimbru proaspăt.

Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.

Distribuie pe