Rețetă Supă cu orez sălbatic: pentru multicooker

O rețetă rapidă și sănătoasă, cu orez sălbatic cultivat în SUA care este perfect pentru a fi gătit în multicooker! Această supă cremoasă și delicioasă este ușor de gătit și excelentă pentru serile confortabile în compania celor dragi.

Mod de preparare Supă cu orez sălbatic: pentru multicooker

  1. Setează oala multicooker pe funcția sauté. Adaugă ceapa, țelina, morcovii, usturoiul, ardeiul roșu, sarea și piperul și călește timp de 2-3 minute cu 1-2 linguri de ulei de măsline.
  2. Apoi adaugă orezul și aproximativ 950ml supă de legume. Fierbe sub presiune timp de 15 minute.
  3. În timp ce orezul se gătește, pregătește și ciupercile. Adaugă ulei de măsline într-o tigaie mare, apoi ciupercile și cimbrul. Călește până în momentul în care ciupercile devin crocante, aproximativ 5 minute. Lasă deoparte.
  4. Atunci când oala multicooker semnalează că orezul este fiert, eliberează presiunea și deschide cu atenție capacul. Amestecă laptele, brânza, restul supei de legume și jumătate din cantitatea de ciuperci.
  5. Pune supa în boluri și adaugă deasupra ciupercile rămase. Poftă bună!

Asociere cu vinuri americane

Ciupercile din această supă cremă imprimă mâncării o notă intensă de „pământ de pădure”, aromă regăsită și în vinurile delicate din Pinot Noir. Dacă dorești să te bucuri și de un vin lângă această supă, nu dai greș cu o asociere prin similitudine.

  • Kendall Jackson Vintner's Reserve Pinot Noir

    Un Pinot Noir minunat, cu arome ușoare de fructe, în principal cireșe și ușor condimentat. Impresionează mai ales cu textura moale și mătăsoasă și amestecul multistratificat de fructe roșii – căpșuni, cireșe, coacăze roșii, zmeură, lemn de cedru, note uscate de pamant și vanilie.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!