
Caută codul de Alaska la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Cum îmbini bucătăria britanică, indiană, mediteraneană și americană într-o singură farfurie? Codul negru de Alaska prăjit, alături de sosul Masala Aioli diminuează orice barieră culinară. Acest deliciu crocant are un gust cu adevărat deosebit!
Caută codul de Alaska la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Un preparat fusion care are nevoie de un vin alb cu aciditate ridicată, deoarece atât carnea de cod, cât și sosul au nevoie de o contra-greutate gustativă.
Un chardonnay proaspăt, cu arome pronunțate de citrice și fructe dintre care ies în evidență ananasul, alături de piersici și mere roșii. Acestea sunt completate de note de vanilie de la stejar. Corp plin, cu aciditate revigorantă, care susține bine un alcool moderat (12,5%) conducând la un final delicios de lungă durată. Va face bucățile de pește să pară delicioase.
Un Sauvignon Blanc delicios cu o aromă intensă de fum, alături de cele de lămâie și miere. Vinul are și un final plăcut de caise. Notele de fructe tropicale o să scoată în evidență sosul, în timp ce aciditatea vinului se potrivește de minune cu peștele.