
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Un fel principal surprinzător ce îmbină aromele Thailandei cu o crustă crocantă de arahide și floricele de porumb.
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Mâncarea asiatică are o savoare aparte dată de combinația inedită de ingrediente dulci-amărui-picante. În cazul de față, nucile și arahidele, alături de sosul de soia, transformă carnea de pui într-o mâncare delicioasă, incitantă. Vinul potrivit trebuie să fie alb, proaspăt, cu note citrice și poate cu ecouri de gust de nuci, date de o ușoară baricare.
Un chardonnay sec, untos, cu arome intense de stejar care să completeze popcornul crocant. Ușor citric, ca apoi să se deschidă într-o explozie de fructe tropicale, perfecte pentru a sublinia notele exotice din preparat. Un postgust de tartă de mere, perfect alături de nuci.
Un Sauvignon Blanc delicios, în care nota „afumată” dată de butoi se simte din plin, alături de arome de lămâie și miere care vin în completarea celor de nuci și soia. Vinul are un final plăcut de caise. Recomandăm servirea la 10-12 grade pentru a-i pune în valoare și aromele de fructe exotice, potrivite cu mâncare asiatică.