
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Dorești să gătești o rețetă spectaculoasă? Încearcă deliciosul mușchi de vită în sos de portocale! Urmează pașii de mai jos și bucură-te de arome inedite.
Rețetă dezvoltată și propusă de U.S. Meat Export Federation.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
O asociere inedită de ingrediente și gusturi care ridică la fileu problema unei asocieri cu un vin. Carnea de vită este în mod tradițional perechea perfectă a vinului roșu, dar aciditatea și aromele din portocale ar sugera mai degrabă un alb. Soluția poate fi un roșu intens, cu aciditate bună sau un rose vioi care să aducă prospețime, ambele din Zinfandel, acest soi cu semnătură americană.
Un rose atipic, dar proaspăt, cu mai puțin alcool, dar o bună aciditate și focus pe arome de fructe roșii proaspete, pepene roșu, fructe tropicale, toate completând excelent sosul de portocale. Final dulce-acrișor delicios.
Un vin cu un nas picant, de piper negru, cu o notă de stejar și vanilie. Arome de afine și zmeură cu ușoare note de miere, fum sau cărbune care vor face un contrast plăcut cu sosul. Un gust plin de fructe negre, lemn dulce cu un final lung, savuros. Gustul este moale, cu taninuri catifelate și aciditate echilibrată, gata să sublinieze gustul cărnii de vită.