Rețetă Pachețele de primăvară cu legume și orez

În căutarea unei mese fresh, pline de aromă și nutrienți? Pachețelele de primăvară cu legume și orez sunt exact ce ai nevoie! Fără gluten, frumos colorate și foarte fun de preparat, aceste gustări sunt ideale în compania sosului de arahide thailandez.

Mod de preparare Pachețele de primăvară cu legume și orez

  1. Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Spală și taie toate legumele. Înmoaie foile de orez în apă caldă până devin maleabile, una câte una.
  3. Așează o foaie de orez pe un tocător și începe umplerea cu 2 linguri de orez în mijloc. Adaugă alternativ castravete, morcovi, salată, varză și ridiche deasupra (un strat subțire pentru a nu supraîncărca). Încheie procesul cu menta.
  4. Începe înfășurarea pachețelului de primăvară: îndoaie mai întâi marginile laterale, apoi partea de jos, rostogolind peste partea de sus a foii până când este complet înfășurată. Repetă cu ingredientele rămase.
  5. Taie rulourile de primăvară în jumătate și așază-le pe o farfurie.
  6. Amestecă toate ingredientele pentru sosul de arahide, cu excepția semințelor de susan și a cepei verzi. Odată ce ai obținut o consistență cremoasă, presară semințe de susan și ceapă verde. Folosește sosul de arahide pentru a înmuia rulourile de orez și bucură-te de rețetă!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!