Rețetă Cartofi wedges crocanți cu cremă de mazăre, iaurt de cocos și fistic

Această rețetă propusă de Sandra Schumann include cartofi wedges crocanți la cuptor, serviți cu cremă de mazăre, nucă de cocos și fistic.

Rețetă propusă de American Pistachios.

Mod de preparare Cartofi wedges crocanți cu cremă de mazăre, iaurt de cocos și fistic

  1. Fierbe cartofii cu coajă în apă sărată, aproximativ 15 minute. Scurge apoi apa și taie cartofii pe jumătate sau în sferturi.
  2. Încălzește uleiul într-o tigaie și prăjește cartofii până când capătă o culoare aurie.
  3. Pisează fisticul împreună cu mazărea, busuiocul și iaurtul de cocos. Condimentează cu sare și piper.
  4. Servește piureul de fistic cu cartofii, alături de câteva păstăi de mazăre, busuioc și fistic tocat.

Pentru garnisire: fistic, busuioc, păstăi de mazăre, sare și piper.

Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!