![](https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut-56x42.jpg?67874cd4283ba 56w, https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut-72x54.jpg?67874cd4283be 72w, https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut-240x180.jpg?67874cd4283c3 240w, https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut-580x435.jpg?67874cd4283c7 580w, https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut-1160x870.jpg?67874cd4283cc 1160w, https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut.jpg?67874cd4283d0 1560w, https://delicious-usa.ro/wp-content/uploads/2024/10/avocado-toast-cu-felii-de-grepfrut.jpg?67874cd4283d4 2600w)
Rețetă Porc cu grepfrut de Florida, ardei iute și ghimbir
O combinație tentantă de arome: porc cu grepfrut de Florida, ardei iute și ghimbir. Carnea suculentă de porc este perfect complementată de prospețimea grepfrutului de Florida, gustul spicy al ardeiului și aroma ghimbirului. În compania unei porții generoase de varză kale infuzată cu unt, acest preparat promite o simfonie de gusturi care pune în valoare savoarea citricelor pentru o experiență culinară cu adevărat de neuitat.
Rețetă pentru două porții.
Mod de preparare Porc cu grepfrut de Florida, ardei iute și ghimbir
- Condimentează cotletele de porc cu ulei de măsline, sare, piper și semințe de fenicul. Așază cotletele într-o tigaie încinsă la foc mediu și gătește-le până devin aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
- Între timp, feliază ghimbirul și toacă ardeiul iute înainte de a le adăuga în tigaie.
- Adaugă coaja de grepfrut peste porc, apoi taie-l în jumătate și stoarce sucul direct în tigaie.
- Adaugă untul și varza kale în tigaie și continuă să gătești timp de 3-4 minute, până când porcul este gătit și varza s-a înmuiat ușor.