
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Am dus salata de quinoa la alt nivel! Rețeta lui Peter Sidwell nu doar că e plină de nutrienți, dar aduce laolaltă o multitudine de arome și are un gust unic!
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Un preparat vegetarian foarte lejer care capătă gust datorită prunelor de California și rodiei. Putem opta pentru o asociere cu un vin alb proaspăt, cu aciditate ridicată, care să pună în evidență latura mai vegetală a preparatului, sau pentru un roșu lejer, care să aducă un plus de arome de fructe roșii, evidențiind mai bine ingredientele care scot această mâncare din anonimat.
Un Sauvignon Blanc superb, din zona Sonoma, care aduce arome intense de lămâie, ceva grepfrut, pepene galben și o mineralitate bună, cară îi dă multă prospețime. Caise, piersici, niște kiwi, toate se vor asocia excelent cu rodia și prunele, făcând din această combinație o alegere pentru momentele în care vrei să te simți energizat.
Un vin bogat, suculent, care pune în evidență aromele din prunele de California, aducând gustul de cireșe zemoase, amestecat cu piper negru și vanilie. Catifelat, potrivit cu o mâncare vegană care nu are prea multe grăsimi, ci doar savoare.